Alicante

CONTEMPORARY LIVING

Modernidad, buena energía, luz natural y el azul del mar como protagonistas.

Situado en uno de los edificios del llamado “racionalismo alicantino “ del arquitecto Juan Antonio García Solera, este piso conserva tras la reforma las líneas rectas características de este movimiento.

Materiales naturales como el nogal y el roble conviven para dar modernidad a cada una de las estancias.

Contemporáneo, confortable y luminoso (gracias a los grandes ventanales que se pliegan y ocultan para dejar diáfana la vista al mar).

Modernity, good energy, natural light and the blue of the sea as the main elements.

Located in one of the buildings of the so-called «Alicante rationalism» of the architect Juan Antonio García Solera, this flat preserves, after the restoration, the straight lines characteristic of this movement.

Natural materials such as walnut and oak wood coexist to give modernity to each of the rooms.

Contemporary, comfortable and bright (thanks to the large windows that fold and hide to leave a clear view of the sea).

Photo: Elena & Beatriz Perelli |  Styling: Beatriz Aparicio |  Tableware: Villa Las Perelli